Online cursus met Hamid Acharrab

crush je doelen

ultimate goal getter

In 90 dagen moeiteloos je doelen overtreffen

Elke jaarwisseling is het weer zover, we worden geconfronteerd met de resoluties van het afgelopen jaar die we niet gehaald hebben. Merk je ook dat je met elk nieuw jaar minder gemotiveerd bent om weer opnieuw doelen te stellen voor dat jaar?

Je weet toch al dat je voor eind januari al de eerste teleurstelling hebt van het niet behalen of niet op schema zijn. Niet zo gek dat eind januari de meest depressieve tijd van het jaar is.

Wat is de oplossing? Geen doelen stellen?  Waar gaat het fout?

Het gaat fout op het moment dat we stoppen met het dagelijks ermee bezig te zijn. Bij het zetten van de eerste stappen richting ons doel zien we niet meteen progressie.  De progressie komt pas na een tijdje, na de optelsom van de dagelijkse acties. 

Door de huidige tijd van instant gratification en afleiding, kunnnen eindeloos dopamine shots krijgen door op instagram of tiktok te scrollen. De lange termijn doelen krijgen geen kans om door consistente acties op te stapelen. We komen dan niet aan het plateau van latent potentieel zoals James Clear in zijn boek Atomic Habits uitlegt. 

De Oplossing

De oplossing lijkt simpel, dagelijkse actie blijven nemen ondanks het niet direct zien van de progressie. 

Ondanks dat het zo simpel is, blijkt dat toch een hele grote uitdaging te zijn. 

Maar wat nou als….

Wat als je de dagelijkse acties als opdracht krijgt in kleine behapbare stukjes ? 

En wat als je die opdrachten wekelijks in een nieuw thema krijgt ?

En als je dat ook nog allemaal met een groep zou doen die elkaar verantwoordelijk houden voor het uitvoeren van de dagelijkse acties?

 

Dat zou een mooie formule voor succes zijn. En hoe lang zou het dan moeten duren?

Ze zeggen dat een gewoonte zich vormt in 21 dagen, maar die studies gingen oorspronkelijk over onderzoeken die gedaan zijn om te kijken hoe lang het duurde voordat iemand aan een nieuwe situatie gewend was m.b.t. het verliezen van ledematen. 

Een echte gewoonte aanleren die tweede natuur wordt heeft 90 dagen nodig. 

Dus wat als al het bovenstaande gegoten zou worden in een programma van 90 dagen?

Dat is precies wat het Ultimate Goal Getting programma is. 

 

Wat heb je hieraan?

Wat krijg je?

Jouw trainer

Hamid Acharrab houdt zich al 25 jaar obsessief bezig met zijn passie; persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft zijn sporen verdiend door maar liefst 3 landelijke sales organisaties op te bouwen. Duizenden salesmensen op te leiden en honderden ondernemers te hebben gecoacht en geholpen met hun doorbraken.

wat andere mensen zeggen