Versnel je persoonlijke en zakelijke groei met onze interactieve online community & coaching.

de zaag scherp houden

Live online coaching

Elke twee weken bieden we een online live groepscoaching aan om al je vragen te beantwoorden en je scherp, gefocust en gemotiveerd te houden op je groeipad.

online lessen

Groei op eigen tempo

Wekelijks voegen we nieuwe lessen toe, beschikbaar voor jou om op je eigen tempo te volgen en te groeien in de rollen die voor jou het meest betekenisvol zijn.

Live Events

Netwerken

Naast online verbindingen, organiseren we regelmatig meetups en events met inspirerende sprekers voor netwerken en persoonlijke interactie met gelijkgestemden.

Verbind, Leer en Groei Samen

In onze tweewekelijkse online groepscoaching sessies komt de kracht van gemeenschappelijke groei tot leven. Deze interactieve Zoom-sessies bieden je de unieke kans om niet alleen te leren van mij, maar ook van de diverse ervaringen en inzichten van je medecursisten. Het is een ruimte waar openheid, ondersteuning en gedeelde motivatie centraal staan.

Of je nu inzicht zoekt in specifieke uitdagingen of gewoon wilt luisteren en leren van de discussies, deze sessies zijn ontworpen om je te voorzien van de kennis, inspiratie en de connecties die je nodig hebt om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Leg verbinding met
gelijkgestemden die
inspireren en ondersteunen

Leer op jouw eigen tempo.

Waar en wanneer het jou uitkomt. 

Lessen die jouw
persoonlijke en
professionele groei
versnellen.

Waarom zou je naar Hamid moeten luisteren?

Vanuit een persoonlijke reis van zelfontdekking en verandering, heb ik de onmiskenbare kracht van persoonlijke ontwikkeling ervaren. De inzichten die ik heb opgedaan in de macht die we bezitten om ons eigen leven vorm te geven, hebben een diepe passie in mij ontstoken. Mijn doel is om jou te begeleiden bij het ontdekken en ontvouwen van jouw volle potentieel, door middel van op maat gemaakte coaching, transformerende workshops en praktijkgerichte trainingen.

Met meer dan 26 jaar aan toewijding in het veld van life coaching, is het mijn missie geworden om mensen niet alleen hun innerlijke kracht te laten ontdekken, maar ook hoe ze die kracht kunnen gebruiken om zowel hun eigen leven te verrijken als een positieve bijdrage te leveren aan onze gemeenschap. Ik geloof in de verantwoordelijkheid van elk individu om de verborgen kracht in zichzelf te vinden en deze vervolgens ten goede aan de wereld te schenken.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen toegang heeft tot een onbegrensde bron van potentieel. Door dit te erkennen en aan te boren, kunnen we niet alleen ons eigen leven transformeren, maar ook een domino-effect creëren dat door de gehele gemeenschap voelbaar is. Met iedere cliënt die ik ontmoet, streef ik ernaar om een vonk van dit bewustzijn aan te steken, zodat ze niet alleen hun eigen doelen bereiken, maar ook een lichtend voorbeeld worden voor anderen.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Mensen geholpen
0 k+
Investering in eigen ontwikkeling

Persoonlijke 1 op 1 Coaching: Jouw Pad naar Uitzonderlijke Groei

In onze 1 op 1 coaching sessies duiken we dieper in jouw persoonlijke en professionele ambities. Dit is jouw kans om op maat gemaakte begeleiding te krijgen die specifiek is afgestemd op jouw unieke doelen en uitdagingen.

Een Op Maat Gemaakt Traject voor Jou Elke sessie is een persoonlijke reis – een kans om inzichten te verkrijgen, strategieën te ontwikkelen en de obstakels te overwinnen die je tegenhouden. Met mijn jarenlange ervaring als life coach sta ik klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

Jouw Voordelen:

 • Diepgaand Inzicht: Ontvang inzichten en oplossingen die specifiek zijn voor jouw situatie.
 • Flexibele Planning: Kies tijden die passen bij jouw drukke leven.
 • Verhoogde Accountability: Persoonlijke begeleiding om je verantwoordelijk te houden en je te helpen gefocust te blijven op je doelen.
 • Snellere Vooruitgang: Zie snellere en effectievere resultaten door persoonlijke aandacht.

Neem de Eerste Stap Ben je klaar om je leven te transformeren met begeleiding die helemaal op jou is afgestemd? Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe 1-op-1 coaching jouw persoonlijke en professionele groei kan versnellen.

De Sleutels tot Persoonlijke en Zakelijke Groei

Elke week ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden voor groei en leren met onze zorgvuldig samengestelde lessen. Of je interesse nu uitgaat naar persoonlijke ontwikkeling of zakelijke expertise, ons platform biedt een schat aan kennis die continu wordt verrijkt en aangepast aan de hedendaagse uitdagingen.

Cursus Kenmerken:

 • Weelderige Kennisbank: Elke week nieuwe lessen die zowel de kernprincipes van persoonlijke groei als strategieën voor zakelijk succes verkennen.
 • Live Interactie met Hamid: Om de twee weken bied ik een live sessie aan waarin ik persoonlijk jouw vragen beantwoord en live coaching sessies geef om je te begeleiden op je pad naar succes.
 • Flexibel Leren op Jouw Voorwaarden: Ongeacht waar je bent, toegang tot inspirerende content die je op je eigen tempo kunt volgen via ons online platform.
 • Community van Innovators: Sluit je aan bij een netwerk van gedreven individuen die samenwerken, ervaringen delen, en elkaar motiveren.

Directe Voordelen:

 • Continue Persoonlijke Ontwikkeling: Verwerf nieuwe inzichten en vaardigheden die elke week worden toegevoegd en blijf continu leren en groeien.
 • Zakelijk Inzicht: Pas de geleerde lessen toe om je zakelijke vaardigheden te verfijnen en je carrière naar een hoger niveau te tillen.
 • Toegang tot Expertise: Stel direct vragen en ontvang persoonlijke begeleiding van Hamid tijdens de live coaching sessies.
 • Versterkt Netwerk: Bouw waardevolle relaties op binnen een community die jouw aspiraties deelt en ondersteunt.

Echte Verhalen, Echte Successen:

Ben je klaar om je potentieel volledig te benutten? Sluit je aan bij onze gemeenschap van levensveranderaars en zet vandaag nog de eerste stap op jouw pad naar groei en succes. 

In onze cursus/community richten we ons op zowel persoonlijke als professionele groei. Je kunt lessen verwachten over zelfontwikkeling, effectieve communicatie, leiderschapsvaardigheden, en strategieën voor zakelijk succes. Wekelijks worden nieuwe inhoud en middelen toegevoegd om je leerervaring voortdurend te verrijken.

De cursus is ontworpen om flexibel te zijn, zodat je kunt leren in je eigen tempo. Gemiddeld raden we aan om 2-3 uur per week te reserveren voor het doornemen van de lessen en deel te nemen aan de community discussies, maar je kunt meer of minder tijd besteden afhankelijk van je schema.

Ja, ik organiseer om de twee weken live sessies waarin ik persoonlijk vragen beantwoord en live coaching bied. Deze sessies zijn een uitstekende gelegenheid om directe feedback en gepersonaliseerde begeleiding te krijgen.

Geen zorgen, alle live sessies worden opgenomen en zijn naderhand beschikbaar in de cursusmaterialen. Zo kun je ze bekijken wanneer het jou het beste uitkomt.

Zeker, een van de grootste voordelen van onze community is de mogelijkheid om te netwerken en te leren van gelijkgestemden. We moedigen actieve deelname aan in onze online forums en tijdens live evenementen voor maximale interactie.

Wij staan achter de kwaliteit van onze cursus. Als je binnen de eerste 30 dagen voelt dat het programma niet aan je verwachtingen voldoet, bieden we een volledige geld-terug-garantie.

Alle leden ontvangen wekelijkse updates via e-mail met informatie over nieuwe lessen, aankomende live sessies en andere belangrijke aankondigingen. Daarnaast zijn alle updates ook zichtbaar binnen het platform.

Het Aanbod

Ultimate You Zilver

€39,- per maand

Ultimate You Goud

€97,- per maand

Ultimate You Diamond

Alleen beschikbaar voor retreat graduates