donderdag 4 januari 2024, 19:00 uur

Creëer Jouw Ultieme 2024!

ULTIMATELIFE DESIGN

Gratis Masterclass met Hamid Acharrab & Marc Grasso

inzicht

De Kracht van Levensontwerp: Hoe jouw dromen werkelijkheid worden.

tools

De ‘Great 8’ Methode: Definieer en domineer jouw levensrollen.

verandering

Persoonlijke Transformatie: Technieken om je mindset te herprogrammeren voor succes.

Sta aan de vooravond van een buitengewone transformatie met onze gratis Masterclass ‘Ultimate Life Design’, geleid door Hamid en Marc Grasso, de visionair achter ‘The Great 8’. Deze unieke sessie biedt niet alleen inzichten en strategieën voor een doorbraak in je persoonlijke en professionele leven, maar onthult ook hoe je elk aspect van je bestaan kunt herdefiniëren en harmoniseren.

Wij geloven dat iedereen de architect van zijn eigen lot kan zijn, en deze Masterclass is jouw kans om de eerste steen te leggen voor jouw meest ambitieuze jaar ooit.

Schrijf je nu in en zet de stap naar een leven vol vervulling, succes en balans, zoals je nog nooit hebt ervaren.

Marc Grasso

Marc Grasso (1975) – de auteur van THE GREAT 8 – werd geboren in Den Haag, Nederland, en woonde ook als kind in Venezuela en Zwitserland. Na zijn afstuderen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een Master in Economie, voltooide hij zijn postdoctorale opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is getrouwd en heeft vier dochters.

Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken in multiculturele en turnaround-omgevingen, onder andere als CFO van Philips Midden-Oosten & Turkije. Hij is gepassioneerd over transformatie met een betekenisvolle impact.

Hamid Acharrab

Met een indrukwekkende carrière van het oprichten van drie landelijke verkooporganisaties, heeft Hamid al 26 jaar lang een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Sinds zijn 19e is hij geobsedeerd door persoonlijke ontwikkeling en heeft hij honderden boeken gelezen en meer dan 300.000 euro geïnvesteerd in zijn eigen groei.

Hamid heeft meer dan 3000 mensen geholpen om significante doorbraken te bereiken in hun leven en carrière. Hamid is getrouwd en heeft een zoon en twee dochters.

HOE, WANNEER EN WAAR?

Datum: donderdag 4 januari 2024

Tijd: van 19:00 tot 20:00

Kosten:  GRATIS

Deel de masterclass

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp