18-22 april 2024 | Marrakech | Marokko

MAGIC Marrakech Retreat

ONTDEK De ultimate you!

Vul je gegevens om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Welkom in Marrakech, de betoverende locatie van jouw Ultimate You Retreat!

Tijdens deze 5-daagse retreat zul je niet alleen diepgaande persoonlijke transformatie ervaren, maar ook de culturele pracht van Marrakech ontdekken.

Ontdek een transformerende verandering die de essentie van je leven verbetert. Vind kracht, vrijheid, authentieke zelfexpressie en een heldere gemoedsrust voor jouw toekomstig pad.

Een overweldigende 97% van onze deelnemers getuigt dat de Ultimate You Retreat méér is dan een tijdelijke beleving – het markeert een doorslaggevende, positieve verandering in hun bestaan.

De Retreat overstijgt traditionele seminars. In slechts drie dagen ontsluit je een diepgaande transformatie in je levenskwaliteit.

Met nieuwe inzichten en vaardigheden keer je terug naar je dagelijkse leven, waar je elke dag met meer effectiviteit, meer levenslust en verhoogde eigenwaarde navigeert.

Dit breng je naar de rol of rollen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. Of het nu de rol is van ouder, partner, professional of vriend – je zult merken dat je in elk van deze voor jou belangrijke rollen opbloeit en excelleert.

Vul je gegevens om een persoonlijk gesprek in te plannen.

De coaches

Hamid Acharrab

Met een indrukwekkende carrière van het oprichten van drie landelijke verkooporganisaties, heeft Hamid al 26 jaar lang een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Sinds zijn 19e is hij geobsedeerd door zelfverbetering en heeft hij honderden boeken gelezen en meer dan 300.000 euro geïnvesteerd in zijn eigen groei.

Hamid heeft honderden mensen geholpen om significante doorbraken te bereiken in hun leven en carrière. Elke deelnemer aan de Ultimate You Retreat heeft waardevolle inzichten en veranderingen ervaren. We zijn ervan overtuigd dat deze retreat een blijvende impact op jouw leven zal hebben.

Ouarda Fathallah

Ouarda Fathallah is een ervaren coach met een veelzijdige carrière in diverse sectoren, waaronder persoonlijke coaching. Ze heeft meer dan 17 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling en heeft zich gespecialiseerd in 1-op-1 coaching voor vrouwen.

Onder haar methodieken valt onder andere de ‘Vier Vragen’ methode van Byron Katie.

Ouarda staat bekend om haar sensitiviteit en vastberadenheid, wat haar in staat stelt om transformatieve veranderingen te bewerkstelligen. Ze werkt op diep niveau aan overtuigingen en helpt je deze te herzien voor je persoonlijke groei.

Dag 1: Aankomstdag

Je aankomstdag in Marrakech is een tijd om te ontspannen en te acclimatiseren. Afhankelijk van de vluchttijden kun je ervoor kiezen om in de stad aan te komen en te genieten van een rustige avond in je accommodatie, of om alvast een voorproefje te krijgen van de betoverende sfeer van Marrakech. Dit is een kans om te landen, jezelf voor te bereiden op de komende dagen, en jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur.

Dag 2: Bewustwording & Reflectie

De eerste dag van de retreat bestaat uit een verkenning van de methode en worden er inzichten gedeeld zodat je op mentaal vlak bewust bent van het proces waar je aan deelneemt. Op zichzelf staand zul je deze dag ervaren als 1 van de meest krachtige trainingen die je kunt ervaren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. In de regel kiezen we als groep om deze dag op de accomodatie te blijven en in de avond te ontspannen en even de tijd voor jezelf te nemen om alle inzichten te verwerken. 

 

 

Dag 3: Transformatie & Groei

Duik dieper in interactieve sessies die de kracht van perceptie en taal verkennen, je ziet dan hoe de inzichten van dag 1 jouw leven tot nu toe hebben gevormd. Op deze dag gaan we jouw leven verkennen en de context die aan de basis ligt van al je perceptie.

De Oude Medina (Diner): Een hoogtepunt van je verblijf in Marrakech is een avondje uit in de historische Oude Medina. Je zult genieten van een heerlijk diner in een traditioneel Marokkaans restaurant, omgeven door de bruisende sfeer van de markten en straten.

Proef de lokale keuken en laat je betoveren door de kleuren en geuren van deze oude stad.

Dag 4: Visie & Vooruitgang

Sluit je reis af met een toekomstgerichte workshop, waarin je een duidelijk pad schetst voor je voortdurende groei. Je gaat letterlijk de Ultieme versie van jezelf tot leven brengen. 

Agafay Woestijn (Namiddag en Avond, incl. Diner): Een andere onvergetelijke ervaring staat je te wachten in de Agafay Woestijn. In de namiddag ga je op ontdekkingstocht door de uitgestrekte woestijnlandschappen, waar je kunt genieten van de serene schoonheid en de rust van de natuur.

’s Avonds verzamelen we rond een kampvuur voor een heerlijk diner onder de sterrenhemel. Dit is een moment van reflectie en inspiratie in een adembenemende omgeving.

Laat je betoveren door de magie van de woestijn en de rijke cultuur van Marrakech tijdens deze speciale uitstapjes.

 
 
 
 

Dag 5: Vertrekdag

Op de vertrekdag kun je nog even nagenieten van de magische innerlijke reis die je hebt gemaakt tijdens de Ultimate You Retreat.

Het is een dag om herinneringen te delen en te reflecteren op je persoonlijke groei. Je hebt ook de gelegenheid om nog wat tijd door te brengen in Marrakech, te winkelen voor souvenirs of gewoon te ontspannen voordat je terugkeert naar huis. Het is een perfecte afsluiting van je verblijf, waarbij je kunt putten uit de inspiratie die je hebt opgedaan en kunt genieten van de bruisende energie van de stad.

De aankomst- en vertrekdagen zijn een integraal onderdeel van je Marrakech-ervaring en bieden zowel rust als de mogelijkheid om de lokale cultuur verder te verkennen.

Wat is inbegrepen?

Wat is niet inbegrepen?

De Ultimate You Retreat Marrakech is de perfecte gelegenheid om persoonlijke groei te combineren met het ontdekken van een fascinerende nieuwe omgeving. Kom en beleef een onvergetelijke reis!

Vul je gegevens om een persoonlijk gesprek in te plannen.